PL Beton a/s
Mulebyvej 40
DK-3700 Rønne
Tel. +45 5696 4217
post@plbeton.dk

Forme og overflader
PL Beton a/s

Forme og overflader

DSC_0273Pl Beton har eget snedker værksted med erfarende folk som har bygget mange og avancerede forme, så vi kan næsten forme alt. Vi bygger hovedsageligt formene op i træ så de er nemme at skære til og ændre. Dog har vi enkelte forme i stål til blandt andet søjler og affaldsskakte.

Altan forme kan laves med sammenstøbte sider og brystninger, samt med vaskekanter og vandrener. Vi laver også opbygning af fald for afløb. Her kan der laves ensidigt fald, men vi kan også udføre formen med kuvertfald med afløb eller udspyr.

Trapper laves  i mange varianter. Her arbejdes både med standard forme, og med individuelt tildannede trapper, der følger arkitektens krav og ideer til det enkelte projekt. Blandt andet kan trappen udformes med lodrette stødtrin eller have smig, der kan også laves vaskekanter i forskelige størrelser alt efter ønske. Trinforkanter kan udføres med både indlagte gummi lister eller alu-litser. Dette kan udføres på både  stødtrin og på grunden hvis dette ønskes.

Reposer udføres ofte så de følger trappe løbene med samme vaske kanter og overfalder. Vi udføre ofte reposer med optryk på undersiden så det er muligt at montere lyddæmpende materiale.

Overflader
Elementer kan laves med skridsikker overflader af forskelige slags alt efter ønske og behov.  Vores standarder er  visa flor. se her under. Vi arbejder også med forskelige former for afsyringer.

FILIGRAN
Filigranelementer en hurtig og robust løsning til vægge og dæk elementer
Læs mere
HØJSTYRKEBETON
CRC Højstyrkebeton, elementer med stålfibre for slanke konstruktioner
Læs mere
TRAPPER
Alle former for trapper og reposer, ligeløb, halsving, spindel og terrazzo
Læs mere
BETONELEMENTER
Vægkonstruktioner, Sandwich elementer, plinter, lys-kasser, affaldsskakte, søjler og bjælker
Læs mere